Sidan innehåller annonslänkar

Lumonite Multiladdstation V2

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Lumonite Multiladdstation är en multiladdstation som förenklar användandet av LUMONITE Vector och Pixel i arbetsmiljöer. Laddstationen är särskilt utvecklad för att användas inom industrin, där det ofta används ett flertal lampor.

Med den här lösningen kan du glömma jobbiga batteribyten – byt lampan istället! Laddstationen har fyra separata laddportar som identifierar vilken lampa det är som laddas och anpassar laddningsströmmen automatiskt baserat på det Lumonite Pixel laddas med en säker 0,4A ström och Lumonite Vector med en något snabbare 1A laddningsström.

Lumonite Vector och Pixel är är nu mer lämplig än någonsin för yrkesbruk. Istället för att använda enskilda USB-laddare kan lamporna nu laddas i en laddningsstation som ansluts till strömnätet.

Du slipper alltså allt sladdtrassel! Laddstationen kan fästas med den medföljande fästanordningen, antingen på väggen eller på t.ex ett bord.

På det sättet får du en gemensam laddningsplats för alla på arbetsplatsen, i fikarummet, i garaget, eller var du än behöver den! Varje laddningsplats har en egen indikator, som visar när batteriet är fulladdat På det sättet blir det lätt att plocka åt sig den lampan med mest laddning! Obs! Laddstationen är EJ kompatibel med Lumonite Compass R / Compass, Lumonite mini R eller Lumonite Pilot lampor

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024