Sidan innehåller annonslänkar

Lowe Alpine Airzone Active 25 Army

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Detta är en automatöversatt text AirZone Active 25 är tillverkad för att hålla dig sval och bekväm under heta dagar och intensiva vandringar och är en dagryggsäck med lock som har en kapacitet på 25 liter för allt du behöver. Ryggsäcken har AirZone™ LT ryggsystem, ett lättviktigt upphängt bärsystem i mesh som formar sig efter din kropp, kombinerat med en styv anti-barrel-platta för att hålla ryggsäckens form och skapa ett tydligt ventilationsutrymme som uppmuntrar luftflödet och håller dig bekväm i varmt väder.

Ryggsäcken är kompatibel med en 3L vattenblåsa och har sidofickor för vattenflaskor i stretchnät, så att du kan hålla dig vätskekopplad på resande fot. De dragkedjeförsedda höftbältesfickorna ger enkel åtkomst till snacks eller en kompass, medan framfickan är den perfekta platsen för att förvara en hopvikt karta.

Du hittar ytterligare en praktisk ficka på ryggsäckens lock och en säker innerficka för värdesaker. Vandringsstavar kan förvaras med hjälp av TipGripper-stavarnas fästpunkter, och det skyddande regnskyddet kan snabbt tas fram när vädret vänder.

Det slitstarka yttertyget är till 50 % återvunnet och har en fluorkarbonfri DWR-behandling, vilket skapar en hållbar, strömlinjeformad ryggsäck som är byggd för många mils utforskande under sommarsolen. Specifika uppgifter Volym 25lt / 1525cu.in Vikt 0,945 kg / 2lb 1oz ProduktkodFTF-34 AirZone LT™ lättviktigt, andningsbart bärsystem i upphängt nät Fickor med dragkedja i höftbältet, perfekt för snacks eller kompass Sidofickor för vattenflaskor i stretchnät TipGripper fästpunkter för vandringsstavar och bungee-hållningssystem Fickan med dragkedja på framsidan rymmer enkelt en hopvikt karta.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Ryggsäckar från andra varumärken

Upp till 51% rabatt
2117 of Sweden Elghult Ryggsäck 20L Grey

Ryggsäckar från 2117 of Sweden

Missa inga bra priser på Ryggsäckar från 2117 of Sweden.
Upp till 42% rabatt
Black Diamond Street Creek 24 Backpack Black

Ryggsäckar från Black Diamond

Missa inga bra priser på Ryggsäckar från Black Diamond.
Upp till 42% rabatt
Sea to Summit Eco Travellight Ultrasil Dry Day Pack 22L

Ryggsäckar från Sea to Summit

Här har vi samlat Ryggsäckar från Sea to Summit.
Upp till 41% rabatt
Lowe Alpine Cerro Torre 80:100

Ryggsäckar från Lowe Alpine

Missa inga bra priser på Ryggsäckar från Lowe Alpine.
Upp till 40% rabatt
Exped Chasm 40

Ryggsäckar från Exped

Här har vi samlat Ryggsäckar från Exped.
Upp till 40% rabatt
Evoc Cc 6L + 2L Bladder Black Red/Slate

Ryggsäckar från Evoc

Se produkter inom Ryggsäckar från Evoc.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024