Sidan innehåller annonslänkar

Lowe Alpine Airzone Active Nd25

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Detta är en automatöversatt text AirZone Active 25 är tillverkad för att hålla dig sval och bekväm under heta dagar och intensiva vandringar, och är en dagryggsäck med lock som har en kapacitet på 25 liter för allt du behöver och en kvinnospecifik passform. Ryggsäcken har AirZone™ LT ryggsystem, ett lättviktigt upphängt bärsystem i mesh som formar sig efter din kropp, kombinerat med en styv anti-barrel-platta för att hålla ryggsäckens form och skapa ett tydligt ventilationsutrymme som uppmuntrar luftflödet och håller dig bekväm i varmt väder.

Byggd med smalare dimensioner är den idealisk för kvinnor eller de med mindre ramar. Ryggsäcken är kompatibel med en 3L vattenblåsa och har sidofickor för vattenflaskor i stretchnät, så att du kan hålla dig vätskekopplad på resande fot.

De dragkedjeförsedda höftbältesfickorna ger enkel åtkomst till snacks eller en kompass, medan framfickan är den perfekta platsen för att förvara en hopvikt karta. Du hittar ytterligare en praktisk ficka på ryggsäckens lock och en säker innerficka för värdesaker.

Vandringsstavar kan förvaras med hjälp av TipGripper-stavarnas fästpunkter, och det skyddande regnskyddet kan snabbt tas fram när vädret vänder. Det slitstarka yttertyget är till 50 % återvunnet och har en fluorkarbonfri DWR-behandling, vilket skapar en hållbar, strömlinjeformad ryggsäck som är byggd för många mils utforskande under sommarsolen.

Specifika uppgifter Volym 25lt / 1525cu.in Vikt 0,88 kg / 1lb 15oz ProduktkodFTF-35 AirZone LT™ lättviktigt, andningsbart bärsystem i upphängt nät Fickor med dragkedja i höftbältet, perfekt för snacks eller kompass Sidofickor för vattenflaskor i stretchnät TipGripper fästpunkter för vandringsstavar och bungee-hållningssystem Fickan med dragkedja på framsidan rymmer enkelt en hopvikt karta. Vätskekompatibel - passar för 3L-blåsor Ficka med dragkedja på ovansidan för enkel åtkomst Inre ficka med dragkedja som är idealisk för värdesaker Ljusögla på framsidan av ryggsäcken Regnskydd för fullständigt väderskydd Sternumrem med visselpipa för att dra till sig uppmärksamhet .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024