Lowe Alpine Airzone Trail 35 Black/Anthracite

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Detta är en automatöversatt text AirZone Trail 35 har 35 liter smart organiserad förvaring och är en mångsidig ryggsäck som är perfekt för dagsturer, vandringar i bergen eller övernattningar i hyttor. Den är byggd runt det upphängda AirZone™-ryggsystemet med nät, vilket ger gott om luftflöde till ryggen och håller dig sval och torr när du tar dig an en lutning.

Ryggsäcken har ett höftbältesystem med framdragning så att du enkelt kan justera passformen, och ett regnskydd om du skulle hamna i en storm. Ryggsäcken är kompatibel med en vattenblåsa på 3 liter och har sidofickor för vattenflaskor i stretchnät, vilket gör det enkelt att hålla sig vätskekopplad och tankad, med fickor med dragkedja i höftbältet som är idealiska för att förvara mellanmål.

Det finns gott om utrymme för din utrustning i de expanderbara sidofickorna, den dragkedjeförsedda lockfickan och en främre förvaringsficka som är perfekt för att förvara ett extra lager. Vandringsstavar kan fästas med hjälp av det praktiska bungee-hållningssystemet.

Med flera förvaringsalternativ och ett mycket ventilerat ryggsystem är AirZone Trail 35 den perfekta allroundryggsäcken för dina vandrings- och bergspromenadäventyr. Specifika uppgifter Volym 35lt / 2135cu.in Vikt 1,24 kg / 2lb 12oz ProduktkodFTF-38 AirZone™ andningsbart bärsystem i upphängt nät maximerar luftflödet för komfort hela dagen.

Smidigt, lättjusterat höftbältessystem med framåtriktad dragning Fickor med dragkedja i höftbältet, perfekt för snacks eller kompass. Sidofickor för vattenflaskor i stretchnät TipGripper fästpunkter för vandringsstavar och bungee-hållningssystem Dubbla sidofickor med dragkedja för ökad förvaring Fickor med stretchnät framtill för att förvara saker.

Kompatibel med vätskekompatibilitet - passar för 3L-blåsor Kompressionsremmar på övre och nedre sidan för att dra ihop packningen för säker bärning. Ficka med dragkedja på ovansidan för enkel åtkomst Ficka med dragkedja under locket, perfekt för värdesaker Regnskydd för fullständigt väderskydd Sternumband med visselpipa för att dra till sig uppmärksamhet .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024