Sidan innehåller annonslänkar

Lowe Alpine Airzone Trek Nd33:40 Navy

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Lowe Alpine Airzone Trek Nd3340 är en lätt, bekväm och ventilerande 33+7 liters vandringsryggsäck i dammodell som är perfekt för intensiva vandringar under längre sommaräventyr. Denna ryggsäck är designad för kvinnor och är tillverkad med Lowe Alpine’s prisbelönta, fullt justerbara AirZone+ ventilerade bärsystem med patenterad FormKnit™ -teknologi för komfort hela dagen.

Den är dessutom gjord av ett tåligt, slitstarkt tyg och har dragkedja framtill för enkel åtkomst till huvudfacket. En toppficka med stor kapacitet ger enkel åtkomst till huvudfacket.

Andra trailvänliga funktioner inkluderar fram- och sidofickor för kartor, jackor och vattenflaskor, övre och nedre kompressionsremmar, integrerat regnskydd samt fästen för din yxa och vandringsstavar. En intern delningspanel håller din utrustning organiserad under vandringen och ett ett utdragbart lock ger ytterligare sju liter volym.

Lätt och mångsidig, är Lowe Alpine Airzone Trek Nd3340 är den perfekta vandringsryggsäcken för kvinnor. Egenskaper Kapacitet 33+7 liter Extern lock-ficka med dragkedja Höftbälte med justering framåt och blixtlåsfickor Intern säkerhetsficka med dragkedja och nyckelklämma Regnskydd Stora sidofickor i stretch-mesh Säkra TipGripper stavfästen För dagsvandring Dragkedja framtill med divideringspanel Stretch-mesh framficka Främre fästpunkter Med FormKnit ™ -teknologi Intern justerbar rygglängd Andningsbar sele och höftbälte HeadLocker yxfästsystem Dimensioner 69 (Min 56) x 33 x 29 cm .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024