Sidan innehåller annonslänkar

Lowe Alpine Airzone Trek Nd43:50 Navy

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Lowe Alpine Airzone Trek Nd4350 är en bekväm och ventilerande 43+7 liters vandringsryggsäck för damer som är perfekt för intensiva vandringar under längre sommaräventyr. Denna ryggsäck är tillverkad med Lowe Alpine’s prisbelönta, fullt justerbara AirZone+ ventilerade bärsystem för att fungera med ryggens form, rörelser och svettmönster samt med FormKnit™ -teknologi för komfort hela dagen.

Huvudfacket kan enkelt nås framifrån och fickan på locket ser till att du snabbt kan nå dina väsentligheter medan en intern delningspanel håller din utrustning organiserad under vandringen. Andra trailvänliga funktioner inkluderar fram- och sidofickor för kartor, jackor och vattenflaskor, övre och nedre kompressionsremmar samt fästen för din yxa och vandringsstavar.

Tillsammans med ett integrerat regnskydd och fack för vätskeblåsan har denna vandringsryggsäck även ett utdragbart lock för ytterligare 7 liters utrymme. Egenskaper Kapacitet 43+7 liter Extern lock-ficka med dragkedja Höftbälte med justering framåt och blixtlåsfickor Intern säkerhetsficka med dragkedja och nyckelklämma Regnskydd Stora sidofickor i stretch-mesh Säkra TipGripper stavfästen För dagsvandring Dragkedja framtill med divideringspanel Stretch-mesh framficka Främre fästpunkter Med patenterad FormKnit™ -teknologi Intern justerbar rygglängd Andningsbar sele och höftbälte HeadLocker yxfästsystem Dimensioner 69 (Min 56) x 33 x 32 cm .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024