Sidan innehåller annonslänkar

Lowe Alpine Cerro Torre 65:85 Black / Greyhound

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Lowe Alpine Cerro Torre 6585 är en premium 65+20 liters vandringsryggsäck som är tuff nog att bära även de tyngsta packningarna och är perfekt för expeditioner på avlägsna stigar och ojämn terräng. Denna ryggsäck är tillverkad i ett tufft TriShield-tyg, en slitstark nylonbas och är fullt utrustad för att hantera vikten av ett omfattande expeditionskit.

Ryggsäcken är designad med praktiska funktioner som håller dig organiserad under vandringen. Den har en dragkedja framtill och ett utdragbart lock som ökar volymen med ytterligare 20 liter, medan fästpunkter för extra extern kapacitet säkerställer att all din utrustning sitter på plats vart du än går.

Vill du röra dig mer fritt kan du enkelt ta av det avtagbara locket och använda det som ett mindre 10 liters dagspack. Egenskaper Kapacitet 65+20 liter Främre handtag Extern lock-ficka med dragkedja Fäst-punkter för att möjliggöra ytterligare externt utrymme 500D Nylon slitstark bas Säkra TipGripper stavfästen Hydrering-kompatibel Höftbälte med justering framåt och blixtlåsfickor Intern lock-ficka med nyckelklämma Bröstrem med visselpipa Interna och externa kompressionsremmar Regnskydd SOS-panel Sidoblixtlås under fickorna Side zipped bellow pockets Stora sidofickor i stretch-mesh Avtagbart lock omvandlas till 15-liters ryggsäck med främre stash Integrerad dragsko för när locket är borttaget Utdragbart höftbälte med dubbla vikbara flikar och en stabiliserande, lastöverförande stång Utdragbart lock för att öka volymen med ytterligare 20 liter Dragkedja framtill och en nedre öppning med intern dividerande panel HeadLocker yxfästsystem Webbkompressionsrem för säker fästning av stavar och yxor Framsida med stash och ficka med dragkedja Dimensioner 84 x 37 x 46 cm .

Ryggsäckar från andra varumärken

Upp till 51% rabatt
2117 of Sweden Elghult Ryggsäck 20L Grey

Ryggsäckar från 2117 of Sweden

Missa inga bra priser på Ryggsäckar från 2117 of Sweden.
Upp till 42% rabatt
Black Diamond Street Creek 24 Backpack Black

Ryggsäckar från Black Diamond

Missa inga bra priser på Ryggsäckar från Black Diamond.
Upp till 42% rabatt
Sea to Summit Eco Travellight Ultrasil Dry Day Pack 22L

Ryggsäckar från Sea to Summit

Här har vi samlat Ryggsäckar från Sea to Summit.
Upp till 41% rabatt
Lowe Alpine Cerro Torre 80:100

Ryggsäckar från Lowe Alpine

Missa inga bra priser på Ryggsäckar från Lowe Alpine.
Upp till 40% rabatt
Exped Chasm 40

Ryggsäckar från Exped

Här har vi samlat Ryggsäckar från Exped.
Upp till 40% rabatt
Evoc Cc 6L + 2L Bladder Black Red/Slate

Ryggsäckar från Evoc

Se produkter inom Ryggsäckar från Evoc.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024