Sidan innehåller annonslänkar

Lowe Alpine Cerro Torre Nd60:80 Fig

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Lowe Alpine Cerro Torre Nd6080 är en premium 60+20 liters vandringsryggsäck för kvinnor, som är tuff nog att bära även de tyngsta packningarna och är perfekt för expeditioner längs avlägsna stigar och över ojämn terräng. Denna ryggsäck är tillverkad i ett tufft TriShield-tyg, en slitstark nylonbas och är fullt utrustad för att hantera vikten av ett omfattande expeditionskit under längre vandringar.

Ryggsäcken är designad med praktiska funktioner som håller dig organiserad under vandringen. Den är utrustad med en dragkedja framtill, en nedre öppning med en delningspanel och ett utdragbart lock som ökar volymen med ytterligare 20 liter, samt fästpunkter för extra extern kapacitet som säkerställer att all din utrustning sitter på plats vart du än går.

Vill du röra dig mer fritt kan du enkelt ta av det avtagbara locket och använda det som ett mindre 10 liters dagspack. Egenskaper Kapacitet 60+20 liter Regnskydd Utdragbart höftbälte med dubbla vikbara flikar och en stabiliserande, lastöverförande stång Sidoblixtlås under fickorna Avtagbart lock omvandlas till 15-liters ryggsäck med främre stash Dragkedja framtill och en nedre öppning med intern dividerande panel Framsida med stash och ficka med dragkedja Fäst-punkter för att möjliggöra ytterligare externt utrymme Höftbälte med justering framåt och blixtlåsfickor Interna och externa kompressionsremmar Integrerad dragsko för när locket är borttaget HeadLocker yxfästsystem Dimensioner 76 x 36 x 45 cm .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024