Sidan innehåller annonslänkar

Lowe Alpine Manaslu 55:70 Black

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Lowe Alpine Manaslu 5570 är en lättare 55+15 liters vandringsryggsäck med kapacitet och funktioner för bära din utrustning säkert och bekvämt över mångsidig terräng under längre vandringar, idealisk för vandring i vildmarken. Denna ryggsäck är tillverkad av ett hållbart men ändå lätt mini ripstop-tyg med en slitstark nylonbas.

Sido- och inre kompressionsremmar ger stabilitet medan framåt justering av höftbältet säkerställer en bekväm passform. Ett utdragbart lock ökar volymen med ytterligare 15 liter och externa fästpunkter för daisy chain erbjuder extern förvaring av redskap.

Organisera och få tillgång till dina redskap via främre och nedre öppningar, en dividerande panel med blixtlås, en stash-framficka och stora sidofickor i stretch. TipGripper stavfästen och HeadLocker yxfästsystemet håller din utrustning i säkert förvar, medan blixtlåsförsedda fickor på höftbältet håller det väsentliga inom räckhåll.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024