Sidan innehåller annonslänkar

Lundhags Fulu Core 35 L Jr Granite

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Fulu Core Jr är en lätt och mångsidig vandringsryggsäck i juniorstorlek som hjälper dig att bära saker extra bekvämt. Det medvetna materialvalet gör den både hållbar och slitstark.

Det justerbara Carry Comfort™ 1.0-upphängningssystemet är utformat för att ge bra stöd under långa dagar ute i naturen. De många fickorna hjälper dig att organisera din utrustning och dina tillhörigheter på valfritt sätt.

Produktfakta Välventilerad och stödjande ryggdel med 3,5 mm stålram Stödjande höftbälte med flera densiteter Flera utvändiga stretchfickor gör att du enkelt kan organisera din utrustning. Fast lock med stor ficka.

Spindrift-krage med dragsko och I-bandskompression. Korta kedjekopplingspunkter fram Ensidig kompression.

Invändig säkerhetsficka med dragkedja och nyckelklämma D-ringar på axelremmarna för tillbehör Skapad för Trekking Material Huvudmaterial SuperNylon™ 224, 100% polyamid-ripstop – återvunnen. Produkten inkluderar en PU-beläggning på 1500 mm.

100% fluorkarbonfri. bluesign®- och STeP by OEKO-TEX®-certifierat material.

Foder 100% polyamid. Produkten innehåller en PU 1000 mm beläggning.

100% fluorkarbonfri. bluesign®- och STeP by OEKO-TEX®-certifierat material.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024