Sidan innehåller annonslänkar

Lundhags Speik Ice 42 Dark Red

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Lundhags Speik Ice 42 är en avancerad, lättviktig ryggsäck för långfärdsskridskoåkning, som med sin goda stabilitet, sin komfort och sina välanpassade detaljer är perfekt för dina äventyr på isen. Ryggsäcken tillverkas med en styv aluminiumram och har en justerbar rygglängd, för att den ska få en så låg tyngdpunkt som möjligt.

Din utrustning hålls säker och organiserad i det rymliga huvudfacket, som stängs med hjälp av en dragsko och ett fast topplock med extra fästpunkter, och eller med hjälp av de två facken med dragkedjor, en expanderbara framfickan nyckelhållaren eller de elastiska sidopanelerna. Även ryggsäckens avtagbara höftbälte har fickor för mindre utrustning och nödvändigheter.

Andra praktiska detaljer är det inkluderade Speik Secura Safety System, kompatibiliteten med vätskesystem, ergonomiska axelremmar, justerbar bröstrem, kompressionsremmarna, och det robusta handtaget på ryggsäckens framsida. Flera av ryggsäckens detaljer är avtagbara eller anpassade för mångsidighet, vilket gör att du kan använda ryggsäcken även under vanliga vandringar eller dagsturer.

Volym ca 42 L Vikt ca 1620 g Mått 58 x 34 x 21 cm Material 330D Nylon Oxford High Density, 100% polyamid. PU-beläggning >1000 mm.

Bluesign-godkänd Foder LP 120, 100% polyester, Bluesign-godkänd. PU-beläggning >1000 mm.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024