Sidan innehåller annonslänkar

Mammut Aenergy 18 Salmon

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Detta är en automatöversatt text Från vår lättaste och mest tempostyrda serie vandringsryggsäckar. Den här fjäderlätta mästaren är gjord för snabba vandringar och vardagliga äventyr när det gäller att känna sig viktlös, och kombinerar ergonomiska axelremmar med andningsbara material och precis tillräckligt med ryggstoppning för den ultimata bulkfria komforten.

Ingen snålhet när det gäller förvaring ändå, den har ett rymligt huvudfack med vätskehylsa, en stor ytterficka i mesh, två drop-in bröstfickor och en rulltoppstängning som ger ytterligare 2 liter om du behöver det lilla extra. Beväpnad med reflekterande detaljer för dina nattliga äventyr och tillverkad nästan helt av återvunnet material har vi täckt dig, ditt samvete och Moder Natur.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024