Sidan innehåller annonslänkar

Mammut Aenergy 20/25 Ice/Marine

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Detta är en automatöversatt text Kan du inte komma iväg en hel dag? Eller kanske föredrar du ändå utmanande skidturer. Med Aenergy 20-25 kan du resa lätt och snabbt utan att kompromissa med komfort eller användbara funktioner.

Bärsystemet är inspirerat av västar för trailrunning. Lasten hålls nära kroppen för att förhindra att den studsar runt, medan de anatomiskt formade axelremmarna förbättrar bärkomforten.

En elastisk bröstrem garanterar en fast passform samtidigt som du kan andas lätt. Den främre kompressionsremmen kan tas bort och bäras som ett höftbälte.

De flesta av fickorna är alltid åtkomliga, och du kan fästa dina skidor utan att behöva ta av packningen. Genom bakre åtkomst till huvudfacket har du allting nära till hands.

Det separata främre facket är till för din lavinskyddsutrustning. Till råga på allt har den här allstar-packningen funktioner som ett integrerat hjälmfäste, repfäste och öglor för isyxa och stavar.

Med Aenergy 20-25. kan du ladda direkt till toppen och lämna andra i damm.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024