Sidan innehåller annonslänkar

Madshus Race Pro Skate

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Madshus Race Pro Skate är en fartfylld och lättåkt skateskida med mycket åkkänsla för den aktiva åkaren som vill utvecklas. Konstruktionen som har sitt ursprung i Madshus Redline toppskidor bidrar till rolig, stabil och fartfylld åkning.

Lättare kärna med carbonförstärkt spann och belaget P200 från Redlineskidan ger en mycket prisvärd skida. Det nya spannets utformning och hårdhet gör att skidan lyfts än närmre toppskidorna jämfört med förra årets modell.

Skidorna passar på både hårdare och mjukare underlag och den nya konstruktionen passar ett brett viktintervall. Race Pro Skate Sizes 172, 177, 182, 187, 192cm Sidecut 44-43-44mm Varje längd har 1-2 kategorier .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Skatepjäxor från andra varumärken

Upp till 71% rabatt
Madshus Supernano Skate Pjäxor

Skatepjäxor från Madshus

Här har vi samlat Skatepjäxor från Madshus.
Upp till 30% rabatt
Fischer Speedmax Jr Skate

Skatepjäxor från Fischer

Se produkter inom Skatepjäxor från Fischer.
Upp till 35% rabatt
Salomon XC Shoes RS8 Vitane Skate

Skatepjäxor från Salomon

Visa produkter inom Skatepjäxor från Salomon.
Upp till 34% rabatt
Alpina Competition Skate

Skatepjäxor från Alpina

Visa produkter inom Skatepjäxor från Alpina.
Upp till 30% rabatt
Atomic Redster S7

Skatepjäxor från Atomic

Här har vi samlat Skatepjäxor från Atomic.
Upp till 30% rabatt
Rossignol X-Ium W.c. Skate

Skatepjäxor från Rossignol

Utforska allt inom Skatepjäxor från Rossignol.

Se gärna också

Rossignol X-Ium W.c. Skate Fw -30%

Känn kraften i Rossignol X-IUM World Cup skridskoskor för damer. Den race-beprövade designen har vår lågprofilerade, skridskospecifika sula för en exakt känsla och effektiv kraftöverföring. Den fulla kolfibermanschetten och hälräknaren bibehåller lätt stabilitet för ett effektivt podiumbundet steg. Den inlåsta känslan och den termoformbara designen ger en exakt, omsluten passform för att leverera ultimat komfort och kontroll. En damspecifik passform rymmer foten och underbenet för ökad precision och komfort. Kolförstärkt Lateral Carbon Edge löper från häl till mellanfot för exakt skidkontroll Förbättrad kraft och kontroll Ett asymmetriskt stödsystem skapar jämn kraftfördelning för ökad effektivitet, kraft och skidkontroll Optimerad Skate Flex Mellansula-inlägg i kol ger ökad stabilitet och precision för optimerad skridskoprestanda Stabilitet, kraftöverföring Carbon Injected Cuff är formad för att matcha fotens naturliga form för maximal stabilitet och kraftöverföring Kvinnors passform Vår FW Fit erbjuder minskad vristvolym och smalare passform från mellanfoten till hälen för ökad komfort och precision Anpassningsbar passform, komfort Termojusterbara foder kan värmeformas runt dina fötter för en skräddarsydd passform och komfort

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024