Sidan innehåller annonslänkar

Madshus Race Speed Skate

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Madshus Race Speed Skate är en mycket lättåkt skateskida som har sitt ursprung i Madshus Redline toppskidor. Skidan bidrar till en stabil och fartfylld åkning.

Lätt kärna med carbonförstärkt spann och belaget P200 från Redlineskidan ger en mycket prisvärd skida. Det nya spannets utformning och hårdhet gör att skidan lyfts än närmre toppskidorna jämfört med förra årets modell.

Skidorna passar på både hårdare och mjukare underlag och den nya konstuktionen passar ett brett viktintervall. Race Speed Skate Längder 172, 177, 182, 187, 192cm Sidecut 44-43-44mm Varje längd har 1-2 viktkategorier .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Skatepjäxor från andra varumärken

Upp till 71% rabatt
Madshus Supernano Skate Pjäxor

Skatepjäxor från Madshus

Här har vi samlat Skatepjäxor från Madshus.
Upp till 30% rabatt
Fischer Speedmax Jr Skate

Skatepjäxor från Fischer

Se produkter inom Skatepjäxor från Fischer.
Upp till 35% rabatt
Salomon XC Shoes RS8 Vitane Skate

Skatepjäxor från Salomon

Visa produkter inom Skatepjäxor från Salomon.
Upp till 34% rabatt
Alpina Competition Skate

Skatepjäxor från Alpina

Visa produkter inom Skatepjäxor från Alpina.
Upp till 30% rabatt
Atomic Redster S7

Skatepjäxor från Atomic

Här har vi samlat Skatepjäxor från Atomic.
Upp till 30% rabatt
Rossignol X-Ium W.c. Skate

Skatepjäxor från Rossignol

Utforska allt inom Skatepjäxor från Rossignol.

Se gärna också

Alpina Pro Skate -16%

Alpina Pro Skate är ett par lätta och högpresterande skatepjäxor. Pjäxorna är utrustade med Alpinas 2C-sula - en tvåkomponentssula som matchar alla bindningssystem, med undantag för SNS. Det styva skalet och den optimerade limytan mot lästen ger bättre stabilitet i all terräng, medan mjuka dobbar gör det enklare att gå. En lätt, anatomiskt formad manschett levererar exceptionell styvhet, sidostabilitet och respons, och är utrustad med en Power Strap för optimal passform, överlägsen komfort och ett justerbart grepp om fotleden. Vattentäta gaiters med 4DRY Textile-system av bielastiskt PES-material säkerställer att pjäxorna andas och transporterar bort fukt, samtidigt som de är laminerade med ett membran där det behövs för att dina fötter ska hålla sig torra. Pjäxorna har även en anatomisk fotbädd, som bidrar till stabilitet, komfort och värmeisolering. Inga PVC-material har använts under produktionen och ingår inte i pjäxornas konstruktion. Istället har Alpina valt mer miljövänliga material, vilket också har gjort pjäxan varmare och ökat dess andningsförmåga. Teknisk specifikation Passform: Race Flex: Styv Ovandel: Textil Foder: Textil

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024