Sidan innehåller annonslänkar

Madshus Redline Skate

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Madshus Redline Skate är en värsting pjäxa för den som vill ha de bästa. Med nya konstruktionen och dess materialval väger in på 450g i stl 42.

Carbonbasen som formats om och stärkts mitt under foten är klädd med Rottefellas nya minimala sula F1 Xcelerator SSR. Innanmätet består av sk Memory foam för att på ett bekvämt sätt hålla foten på plats och ge maximal kraftöverföring.

Läst och vriststöd är mer anatomiskt utformade än tidigare. En maxad och bekväm pjäxa som ger bästa hjälp till att prestera. .

Skatepjäxor från andra varumärken

Upp till 71% rabatt
Madshus Supernano Skate Pjäxor

Skatepjäxor från Madshus

Här har vi samlat Skatepjäxor från Madshus.
Upp till 30% rabatt
Fischer Speedmax Jr Skate

Skatepjäxor från Fischer

Se produkter inom Skatepjäxor från Fischer.
Upp till 35% rabatt
Salomon XC Shoes RS8 Vitane Skate

Skatepjäxor från Salomon

Visa produkter inom Skatepjäxor från Salomon.
Upp till 30% rabatt
Atomic Redster S7

Skatepjäxor från Atomic

Här har vi samlat Skatepjäxor från Atomic.
Upp till 30% rabatt
Alpina Racing Skate

Skatepjäxor från Alpina

Utforska allt inom Skatepjäxor från Alpina.
Upp till 30% rabatt
Rossignol X-Ium W.c. Skate

Skatepjäxor från Rossignol

Utforska allt inom Skatepjäxor från Rossignol.

Se gärna också

Alpina Racing Skate -30%

Alpina Racing Skate är ett par bekväma skatepjäxor för dig som prioriterar komfort över hastighet. Pjäxorna är utrustade med Alpinas 2C-sula - en tvåkomponentssula som matchar alla bindningssystem, med undantag för SNS. Det styva skalet och den optimerade limytan mot lästen ger bättre stabilitet i all terräng, medan mjuka dobbar gör det enklare att gå. Manschetterna tillverkas av TPU, som ger bra styvhet och sidostabilitet, medan en Power Strap ger överlägsen komfort och anpassningsbart grepp om fotleden. Även häldelen tillverkas av TPU, som ger bra grepp runt hälen, stabilt fotfäste och minskade rörelser. Vattentäta gaiters med 4DRY Textile-system av bielastiskt PES-material säkerställer att pjäxorna andas och transporterar bort fukt, samtidigt som de är laminerade med ett membran där det behövs för att dina fötter ska hålla sig torra. Pjäxorna har även en Thinsulate-isolering, som även under extremt kalla och fuktiga förhållanden ger maximal termisk komfort, och en anatomisk fotbädd, som bidrar till stabilitet, komfort och värmeisolering. Teknisk specifikation Passform: Dynamisk Flex: Styv Ovandel: Textil Foder: Textil

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024