Sidan innehåller annonslänkar

Madshus Redline Skate F2

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Skidorna i serien “Redline” är tillverkade för en enda sak, ”racing” på högsta nivå! Redline Skate F2 är vår snabbaste tävlingsskida för hårdare förhållanden och fören Den är byggd med ett tydligt mål Att få dig först över mållinjen! F2-modellen är tillverkad med något längre tryckzon för generera toppglid i hårda och snabba förhållanden

Skidans längre styrspår ger bra stabilitet och fin kontroll. Redline Skate F2 & F3 är våra absolut snabbaste tävlingsskidor.

De har en enda uppgift Att få dig över mållinjen först av alla. F2-modellen är byggd för hårdare och snabbare före, medan F3-modellen är gjord för mjukare, tyngre före.

Både F2 och F3 har vår unika Tuned Dynamic Response-teknologi som ger både suverän energirespons och bibehåller optimala glidytor under hela rörelsefasen. Det förbättrar åkkänslan och bibehåller farten.

Den huvudsakliga skillnaden på de två modellerna ligger i tryckzonerna och styrspårslängden. F2 har längre tryckzoner placerade längre ut ifrån balanspunkt, samt ett längre styrspår.

Allt för att förbättra stabiliteten vid höga hastigheter på hårdare packad snö. F3 är tillverkade med kortare revolutionerande styrspår där tryckzonerna är placerade närmre balanspunkt.

Detta förbättrar accelerationen och den biomekaniska effektiviteteten vilket bidrar till att åkaren kan nyttja ”skateväxel tre” mycket längre upp i backarna. Det gäller speciellt i mjukare och trögre snö då det krävs mer för att hålla farten uppe.

Skateskidor från andra varumärken

Upp till 67% rabatt
Madshus Redline Carbon Skate Längdskidor 2018/2019

Skateskidor från Madshus

Missa inga bra priser på Skateskidor från Madshus.
Upp till 40% rabatt
Fischer Rcr Skate Längdskidor

Skateskidor från Fischer

Missa inga bra priser på Skateskidor från Fischer.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024