Sidan innehåller annonslänkar

Madshus Redline Skate F3

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Redline Skate F3 är vår snabbaste tävlingsskida för något “mjukare/tyngre” förhållanden. Skidorna i serien “Redline” är tillverkad med ett mål Att få dig först över mållinjen.

F3-modellen är producerad med korta tryckzoner placerade närmre balanspunkt, för att maximera accelerationen speciellt i mjuka snöförhållanden. Med vårt unika styrspår förbättras den biomekaniska effektiviteten och bibehåller farten.

Redline Skate F2 & F3 är våra absolut snabbaste tävlingsskidor. De har en enda uppgift Att få dig över mållinjen först av alla.

F2-modellen är byggd för hårdare och snabbare före, medan F3-modellen är gjord för mjukare, tyngre före. Både F2 och F3 har vår unika Tuned Dynamic Response-teknologi som ger både suverän energirespons och bibehåller optimala glidytor under hela rörelsefasen.

Det förbättrar åkkänslan och bibehåller farten. Den huvudsakliga skillnaden på de två modellerna ligger i tryckzonerna och styrspårslängden.

F2 har längre tryckzoner placerade längre ut ifrån balanspunkt, samt ett längre styrspår. Allt för att förbättra stabiliteten vid höga hastigheter på hårdare packad snö.

F3 är tillverkade med kortare revolutionerande styrspår där tryckzonerna är placerade närmre balanspunkt. Detta förbättrar accelerationen och den biomekaniska effektiviteteten vilket bidrar till att åkaren kan nyttja ”skateväxel tre” mycket längre upp i backarna.

Det gäller speciellt i mjukare och trögre snö då det krävs mer för att hålla farten uppe. Specifications Length 172-192/5, Sidecut 41-44-44, Weight 950g/187 cm(pair), Core PR100X and Triaxial carbon, Base P300 Nano, Camber F2, Binding plate NIS 7-click .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024