Sidan innehåller annonslänkar

Madshus Redline Skate Jr

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Allt har sin början, även för blivande världsmästare. Redline-modellerna är det bästa valet för yngre skidåkare som siktar mot toppen.

Redline Jr-skidornas konstruktioner är hämtade från våra snabbaste skidor som producerats för OS, VM och världscup. Redline Jr-skidorna är dock anpassade för att bättre passa rörelsemönstret, kroppsstorleken och vikten hos en junior.

Tävlingsskidorna är av högsta kvalitet för yngre ambitiösa skidåkare som vill utveckla sin fart och teknik på skidorna. Specifications Length142-172, Sidecut 41-44-44, Weight 775g/157 cm(pair), Core PR90, Base P300 Nano, Camber Jr.

Skateskidor från andra varumärken

Upp till 67% rabatt
Madshus Redline Carbon Skate Längdskidor 2018/2019

Skateskidor från Madshus

Missa inga bra priser på Skateskidor från Madshus.
Upp till 64% rabatt
Salomon S/Max Carbon Skate + Shift-In

Skateskidor från Salomon

Utforska allt inom Skateskidor från Salomon.
Upp till 56% rabatt
Rossignol X-IUM SKATING PREMIUM S1

Skateskidor från Rossignol

Se vad Rossignol har inom Skateskidor.
Upp till 50% rabatt
Atomic Redster S5

Skateskidor från Atomic

Visa produkter inom Skateskidor från Atomic.
Upp till 40% rabatt
Fischer Carbonlite Skate Jr

Skateskidor från Fischer

Här har vi samlat Skateskidor från Fischer.

Se gärna också

Salomon S/Max Carbon Skate + Shift-In -64%

Salomon S/Max Carbon Skate + Shift är en skida som är utvecklad för att ta dina ansträngningar till nästa nivå och hjälpa dig att klara av alla slags tävlingsutmaningar oavsett snöförhållanden. En smal spets och bakände tillsammans med en D-Carbon-kärna gör skidan smidig och lättkontrollerad. Justerbart grepp och glid. Utan att ta av dig skidorna kan du vrida på Shift-In-vredet åt höger för bättre kantgrepp eller åt vänster för mer glid – eller lämna vredet i mittläget om du vill ha det bästa av två världar. D-Carbon: Vår lättaste skumkärna direkt från utvecklingen av S/LAB för tävling. Det ger ett enkelt och effektivt frånskjut. G5 Universal-belag : Belag för världscupen med maximala prestanda under alla förhållanden. Thin Ply Carbon : Ökad stabilitet och lätt glid tack vare särskild 45-graders Thin Ply-vävning, som förbättrar förhållandet mellan vridning och stelhet i fristil och acceleration vid klassisk åkning Ökad stabilitet och lätt glid tack vare särskild 45-graders Thin Ply-vävning, som förbättrar förhållandet mellan vridning och stelhet i fristil och acceleration vid klassisk åkning.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024