Sidan innehåller annonslänkar

Madshus Redline Skate Ltd

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Redline Skate LTD har det världscupvinnande belaget P340 Green. P340 Green trivs absolut bäst i fuktig/våt/korning snö.

Allt i den här skidan är designat för dessa snöförhållanden Progressiva tryckzoner med en unik laminatkonstruktion, tillsammans med en lång styrskåra ger en bättre stabilitet och åkkänsla i de annars tuffa grovkorniga och våta förhållanden som kan råda. Redline Skate LTD är en specialtillverkad skateskida.

Den har en mycket hög prestanda i specifika snöförhållanden. Skidan är bäst när snön är varm, våt, och grovkornig.

LTD är tillverkad med dessa förhållanden i åtanke Progressiva tryckzoner för att höja maxfarten, en unik laminerad konstruktion för att jämnare fördela kraften genom tryckzonerna, och en lång skåra för bättre stabilitet på grovkornig snö. Specifications Length 182-192/5, Sidecut 41-44-44, Weight 950g/187 cm(pair), Core PR100X and Triaxial carbon, Base P340 Green, Camber LTD, Binding plate NIS .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024