Fischer Twin Skin Pro Längdskidor Vallafritt

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Fischer Twin Skin Pro Längdskidor Vallafritt 2019/20 Twin Skin Pro ger dig gott om prestanda. Den har en lätt konstruktion och 70% mohair Twin Skin för bra grepp när förhållandena blir svåra eller isiga.

Efficient forward tekniken optimerar kraftöverföringen under åkningen för alla typer av nivå på skidåkare. I textrutan beskriver du dig själv som längdåkare Din längd Din vikt Din åkförmåga a, Nybörjare, b, Motionsåkare, c, Tränar, tävlar regelbundet och d, Elit.

Övriga upplysningar tex Har tänkt att gå ner 5 kg så vill att skidan skall fungera både för min nuvarande vikt och tänkt vikt. Längd på dina längdskidor tar vi gärna ut åt dig men vet du vilken längd du vill ha så skriver du detta.

Vi mäter alltid upp och markerar vallazonerna för hård samt mjuk burkvalla, klister, högsta punkt och bärighet/nollpunkt (för den avancerade åkaren rekommenderar vi att valla till denna punkt) på dina längdskidor utan extra kostnad! För mer information om hur vi plockar ut dina skidor Klicka här för att komma till fliken “Skidplockö där vi berättar lite mer om hur vi plockar längdskidor till dig och även visar en film på detta Obs! Glöm inte att beställa bindning till dina längdskidor vi monterar givetvis bindningarna utan extra kostnad! För mer information om grundprepareringstillvalen Klicka här för att komma till fliken “Prepareringö där du kan läsa mer om de olika tillvalen samt se en film som går igenom dem.

Skinskidor Vallningsfria skidor från andra varumärken

Upp till 77% rabatt
Madshus Race Pro Intelligrip Längdskidor Vallafritt

Skinskidor Vallningsfria skidor från Madshus

Utforska allt inom Skinskidor Vallningsfria skidor från Madshus.
Upp till 44% rabatt
Fischer Twin Skin Race Längdskidor Vallafri

Skinskidor Vallningsfria skidor från Fischer

Visa produkter inom Skinskidor Vallningsfria skidor från Fischer.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024