Madshus Race Pro Skin Jr

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Madshus Race Pro Skin Jr är en mycket lättåkt skinskida som passar för den aktiva juniorens träning och tävling/långlopp. 3D konstruktionen/formen (likt Redline) ger skidan egenskaper som gör den snabbare samtidigt som fästet förbättras jämfört med tidigare.

I tillägg till detta så har följande uppgraderingar skett till årets modell. Detaljer - Ny spannkonstruktion som ger säkrare fäste och säkerställer bättre glid - Redline 3.0 racingbelaget P300 för än bättre glidegenskaper, framförallt i varmare fören - Extra carbon ger ännu bättre bärighet i spannet vilket passar för den som stakar mycket - Uppgradering till 100% mohairskin för säkerställa bättre glid MOVE 3.0 plattan innebär att bindningens flyttbarhet har ökat och att flytten kan ske utan att pjäxan knäpps loss från bindningen, alltså även i fart under åkning.

Den kortare längden på skinnet och den djupare fräsningen säkerställer en snabb skida som ger bra fäste och glid i ett brett temperaturområde. Extra carbonförstärkning ger ännu bättre bärighet i spannet vilket passar för den som stakar mycket.

Livslängden på skinnet är ca 100 mil och kan därefter bytas ut. Race Pro Skin Jr • Längder 147, 157, 167, 172, 177 • Sidecut 44-42-44 • Varje längd har en motsvarande viktkategori • 70% / 30% Mix Skin utvecklad i kombination med Coltex .

Skinskidor Vallningsfria skidor från andra varumärken

Upp till 77% rabatt
Madshus Race Pro Intelligrip Längdskidor Vallafritt

Skinskidor Vallningsfria skidor från Madshus

Utforska allt inom Skinskidor Vallningsfria skidor från Madshus.
Upp till 44% rabatt
Fischer Twin Skin Race Längdskidor Vallafri

Skinskidor Vallningsfria skidor från Fischer

Visa produkter inom Skinskidor Vallningsfria skidor från Fischer.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024