Sidan innehåller annonslänkar

Hantelstång, 30 mm för vikter, FitNord (med skruvlås)

Beställ Hantelstång, 30 mm för vikter, FitNord (med skruvlås) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Hantelstång, 30 mm för vikter, FitNord (med skruvlås) inom kategorin Skivstänger Och Lås 30 mm.

Produktinformation

Hantelstången med skruvlås är en 35 cm lång hantelstång som passar till viktskivor med 30 mm hål. Den kromade stången är ruggad på greppytan för bättre grepp.

Viktskivorna kan vridas på plats med de medföljande skruvlåsen. Mått – Vikt 2,5 kg med lås – Längd 35 cm – Grepptjocklek 30 mm – Ruggad greppyta 11 cm – Plats för vikter och lås i båda ändarna 10 cm – Låsets tjocklek 2 cm .

Se gärna också

FitNord Skivstång (152 cm) med fjäderlås för 30 mm viktskivor -20%

Skivstång som är 152 cm lång och väger cirka 8 kg. På stången passar viktskivor med 30 mm hål. I paketet ingår stång och fjäderlås.

Skivstången med fjäderlås passar särskilt för dropsetmetoden om du snabbt vill minska vikterna under träningen.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2023