Sidan innehåller annonslänkar

Do-Win WL 9501 - Storlek 39

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Do-Win WL 9501Stabil lyftarsko med Do-Wins nya lättvikts-sula, försedd med två kraftiga remmar som garanterar att foten är helt fastspänd. Skon passar även dig som har lite... .

Se gärna också

Salomon Out GTX W/Pro -53%

Salomon A Out GTX W/Pro är en progressiv vandringssko för damer som är perfekt för utomhusäventyr och kombinerar den senaste tekniken för att ge bättre grepp, hållbarhet och mångsidighet. Ovandelen är framtagen med en patenterad Matryx® teknik som inkluderar Kevlar® i väven, vilket ger en bekväm och effektiv fotstödsfördelning. Skon är även framtagen med ett GORE-TEX® membran som håller fötterna torra, både från utsidan och insidan, så att du kan ignorera att underlaget är vått. Den formade innersulan OrthoLite® ger överlägsen dämpning, oöverträffad komfort, ventilering och hållbarhet medan EnergyCell™+ mellansulan med enastående energiåtervinning, betydande dämpning och hållbarhet. Genom att kombinera grepp och hållbarhet håller Contagrip® MA-yttersulan dig kvar i spåret oavsett om underlaget är vått, torrt, hårt eller löst. Ett gjutet stycke mellan yttersulan och mellansulan som ger vridstyvhet och stabilitet vid en lägre nivå än med 4D Advanced Chassis. Skon är även utrustad med ett tätt antiskräp-mesh förhindrar att smuts samlas mellan foten och fotbädden och ett starkt och minimalistiskt Quicklace™-snörningssystem som dras åt en enda gång för perfekt justering samt en snörficka för en lätt och praktisk förvaring av snörena. Lätt att ta på, lätt att ta av. Specifikationer Snörningssystem: Quicklace™ Vattentäthet: GORE-TEX® Anatomisk passform: Standard passform Dropp: 11 mm Vikt: 310 g

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024