Sidan innehåller annonslänkar

Handledssvettband, FitNord

Beställ Handledssvettband, FitNord på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Handledssvettband, FitNord inom kategorin Skyddsmattor Och Tillbehör.

Produktinformation

Handledssvettband är ett flexibelt svettband av frotté som används särskilt i racketspel. Svettbandet förhindrar att svett rinner från armen i handflatan under träning.

Det svarta svettbandet har en broderad, vit FitNord-logga. Vi säljer även handledssvettband med ficka för till exempel förvaring av nycklar under träningen.

Se gärna också

FitNord SF Skyddsmatta

Skyddsmatta i polyeten som skyddar golvet under träningsutrustningen och dämpar ljud. Mattan består av fyra delar som är 60 x 60 centimeter vardera. Du kan använda dem tillsammans eller separat och dessutom stapla dem. Tjockleken är 1 cm.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2023