Sidan innehåller annonslänkar

FitNord Smithmaskin

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

FitNords smithmaskin är en robust träningsbur för hemmagym eller lätt kollektiv användning. Den fungerar som press- och squat-ställning och garanterar säkra lyft.

Stången i smithmaskinen rör sig smidigt på rören, vilket gör den säker även när du tränar ensam. Maskinen har reglerbara säkerhetsstopp så att rörelsen kan avbrytas.

På det här sättet kan du vara säker på att stången inte stannar nere ens i squat-övningar, även om dina krafter skulle ta slut. FitNords smithmaskin är smidig att använda och stången kan snabbt låsas med hakarna i den position man vill ha.

Ändarna i stången i smithmaskinen är lämpliga för 50 mm viktskivor. Smithmaskinen är mycket robust och väger 100 kg, så den rör sig inte och behöver inte fästas i golvet.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024