Sidan innehåller annonslänkar

Tunturi SM60 Half Smith

Beställ Tunturi SM60 Half Smith på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Tunturi SM60 Half Smith inom kategorin Smithmaskiner.

Produktinformation

Träningsmaskinen Tunturi SM60 Half Smith är en mångsidig styrketräningsstation för hemmabruk, som även passar i mindre utrymmen. SM60 är en lättare version av den robusta träningsmaskinen SM80 Smith som inkluderar ett blocksystem.

Med SM60 gör du bland annat bänkpress, bensträckningar och benböj samt bicepscurl smidigt och tryggt med kontrollerade rörelsebanor. Träningsmaskinen Tunturi SM60 Half Smith i ett nötskal - Mångsidig träningsmaskin - Bra inställningsmöjligheter - Utrymmessnål Beställ nu den mångsidiga träningsmaskinen Tunturi SM60 för hemmaträningen!

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2023