Sidan innehåller annonslänkar
TSL

TSL Symbioz Hyperflex Access

Beställ TSL Symbioz Hyperflex Access på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten TSL Symbioz Hyperflex Access inom kategorin Snöskor.

Produktinformation

Perfekt snösko för tuffare terränger. Tsl Symbioz Access är designade för att ge en så naturlig känsla som möjligt när du går och har en ergonomisk, lättanvänd bindning som enkelt justeras efter skon storlek.

Snöskorna har 8 dubbar och formar sig efter terrängen för att ge ett så bra grepp som möjligt. Hälen går att höja för att få en skönare gång uppför. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

SNÖSKOR från andra varumärken

Upp till 39% rabatt
Set Om Snöskor Med Liten Bäryta - Tsl 2.08 Hike Rosa Och Stavar Hike Alu 3

SNÖSKOR från TSL

Missa inga bra priser på SNÖSKOR från TSL.
Bärkit För Snöskor - Sh500 Mountain

SNÖSKOR från QUECHUA

Se vad QUECHUA har inom SNÖSKOR.

Se gärna också

TSL 227 Snowhunter -25%

Teknisk snösko anpassad för vinterjakt. Perfekt för djup snö och funkar bra även i brantare terränger. Tsl 227 Snowhunter har en lättanvänd bindning som är enkel att justera efter skon storlek. Timglasformen gör att du lätt kan gå normalt utan att snubbla. Bärighet: 70-140 kg

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2023