Sidan innehåller annonslänkar

Maghjul Ab Roller AR300, inSPORTline

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Ett svart maghjul från inSPORTline där du genom att röra hjulet framåt och bakåt på golvet kan stärka hela kroppen och framförallt bröst- och magmuskler men du tränar också armar, axlar och... .

Produktbeskrivning

Fördelar med att använda en ab roller

En ab roller är ett träningsredskap som kan vara mycket fördelaktigt för att stärka och forma magmusklerna. Här är några anledningar till varför det är bra träning att använda en ab roller:

  • Stärker magmusklerna: Genom att använda en ab roller tränar du främst dina raka magmuskler, men även dina sneda magmuskler och andra stabiliserande muskler. Detta kan hjälpa till att bygga starkare och mer definierade magmuskler.
  • Tränar funktionell styrka: När du använder en ab roller engagerar du flera muskelgrupper samtidigt, inklusive axlar, armar och rygg. Detta bidrar till att utveckla funktionell styrka och förbättra din kroppsstabilitet.
  • Ökar kärnstabiliteten: Genom att utmana din kärnkontroll och stabilitet kan användningen av en ab roller hjälpa till att förbättra din hållning och minska risken för ryggskador. En stark och stabil kärna är viktig för att utföra dagliga rörelser och idrottsaktiviteter effektivt.
  • Förbättrar kroppskontrollen: Att använda en ab roller kräver koordination och kroppskontroll. Genom att regelbundet träna med en ab roller kan du förbättra din kinestetiska medvetenhet och kontroll över kroppen.
  • Enkel och praktisk: Ab rollern är relativt enkel att använda och tar inte upp mycket utrymme. Du kan träna med den var som helst, hemma eller på gymmet, vilket gör den till ett praktiskt träningsredskap.

Sportartiklar från andra varumärken

Upp till 35% rabatt
Motionscykel B20, Master

Sportartiklar från Master Fitness

Se produkter inom Sportartiklar från Master Fitness.
Upp till 35% rabatt
Motionscykel E60 Performance, Tunturi

Sportartiklar från Tunturi

Missa inga bra priser på Sportartiklar från Tunturi.
Upp till 33% rabatt
Gåband AiRun-C V2, DKN

Sportartiklar från DKN

Visa produkter inom Sportartiklar från DKN.
Upp till 32% rabatt
Roddmaskin Air Master, inSPORTline

Sportartiklar från inSPORTline

Visa produkter inom Sportartiklar från inSPORTline.
Upp till 29% rabatt
Löpband RT700, Impulse

Sportartiklar från Impulse

Utforska allt inom Sportartiklar från Impulse.
Upp till 28% rabatt
Motionscykel Voyage BT, Abilica

Sportartiklar från Abilica

Missa inga bra priser på Sportartiklar från Abilica.

Se gärna också

Roddmaskin 40, Abilica

En stabil roddmaskin från Abilica i kompakt design.Roddmaskinen har konstruerats med luftmotstånd som både ger en mer realistisk rokänsla och gör det mer följsamt att anpassa motståndet efter användarens&hellip:

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024