Sidan innehåller annonslänkar

Madshus Redline Dp 192

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Madshus nya Redline DP-skidor är utvecklade tillsammans med världens bästa långloppsåkare under Visma Ski Classics. Ta chansen att boka stakskidorna som är optimerade för att bibehålla framåtrörelse och maximal fart vid stakning och glidfas.

Spannets utformning och skidans tryck-/glidzoner är utformade för att ge en allround skida som klarar föres- och temperaturändringar under längre lopp. Dessa egenskaper är på topp för att ge åkaren bästa förutsättningar.

Redlineskidorna hjälper till att prestera på högsta nivå, och varje gång det är dags att ställa sig på startlinjen ska man känna sig trygg i att ha de bästa skidorna för utmaningen. Specifikationer Längd 192 cm, sidecut 43-44-44 mm cm (par), kärna PR100X och Traxiell carbon, belag P300 Nano, spann DP stak, bindningsplatta NIS7. .

Se gärna också

Madshus Redline Dp 192 Racingskidor -47%

Redline DP192 testskidor från racinglagret (nya designen). De är från i våras/somras och har testats med olika slipar och av vissa team och åkare. De är nu omslipade med M61 inkl skyddsparaffin på.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024