Sidan innehåller annonslänkar

Madshus Redline Dp 197 cm special

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Inför Vasaloppet 2023 så valde racingavdelningen förutom DP 192 och DP 207 även att tillverka 35-40 par stakskidor i 197cm (70-90kg) som bygger på den tidigare stakformen Propulsion. Det fanns en hel del bra egenskaper som nu tillvaratagits samtidigt har det som fått Redline DP192/DP207 snabba lagts in i dessa skidor, som gjordes till racinglagret (nya designen).

De är från i februari och funkade mycket bra men det var inget som slog ut det bästa och valdes av våra bästa åkare inför Vasaloppet. Därefter är de omslipade med M61 inkl skyddsparaffin på.

Dessa testskidor är en hybrid någonstans mellan DP 192 och DP 207 gällande geometri, spann och tryckzoner. Den är mer mot DP 192 gällande åkkänsla och hantering. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024