Sidan innehåller annonslänkar

inSPORTline Multifun Stepbräda

Beställ inSPORTline Multifun Stepbräda på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten inSPORTline Multifun Stepbräda inom kategorin Stepbrädor.

Produktinformation

InSPORTline Multifun stepbräda är ett mångsidigt och utrymmesbesparande träningsredskap som används för att träna muskler och aerob kondition på samma gång.

InSPORTline Multifun är en mångsidig aerob stepbräda och ett perfekt hemmaredskap för att stärka dina muskler och bränna fler kalorier. Hela kroppen blir garanterat aktiverad! Oavsett om du vill förbättra din aeroba kondition, öka musklernas uthållighet och styrka, stärka djupmuskulaturen eller utveckla balansen och koordinationsförmågan. I stepbrädan förenas alla populära motionsövningar. Du kan göra alla dina helkroppsövningar vart du än tar brädan.

Stepbräda och balansbräda i ett paket! Du behöver inte längre två olika produkter, eftersom InSPORTline Multifun är en kombination av stepbräda och balansbräda. Du kan förvandla den aeroba stepbrädan till en lutande plattform på några sekunder med de klotformade tilläggsdelarna. Hänger du med? Du kan reglera svårighetsgraden genom att böja dig så blir övningen effektivare. Genom att lägga till två halvklotsdelar kan du göra den till en riktig balanstränare. Svängning från sida till sida hjälper till att stärka dina benmuskler. Aerobiska InSPORTline Multifun hjälper till att stärka ben- och sätesmusklerna och förbättrar den viktigaste funktionen för kroppens välbefinnande, hjärt- och kärlsystemet.

InSPORTline Multifun stepbräda kan även användas för rehabilitering och stretchning. Du kan använda brädan för att tänja ut spända muskler i vaderna och vristerna.

Gör inte rörelsen om den orsakar obehaglig smärta. Träningsorsakad belastning, muskelvärk och trötthet är normalt. Tekniska uppgifter
  • Mångsidig generellt träningsredskap för hemmet
  • Lämplig för helkroppsträning
  • Lämplig för både nybörjare och erfarna användare
  • Aerobiskt steg-för-steg-system
  • Lutande plattform med hjälp av halvklot
  • Balanstränare
  • Halkfri yta
  • Gummibelagda fötter
  • Stabil och säker
  • Mått 53 x 33 cm, höjd 14 cm

Beställ en prisvärd multifunktionell träningsutrustning för ditt hem nu från Sportproffsen! InSPORTline Multifun stepbräda är ett perfekt hemtillbehör för träning av hela kroppen. Den passar för både nybörjare och erfarna användare och ryms även i ett litet utrymme!
Produkter från kända varumärken
Sportartiklar

Sportartiklar från PACE

Se alla produkter
Sportartiklar

Sportartiklar från Wahlanders

Se alla produkter
Fritid

Fritid från inSPORTline

Se alla produkter
Fitness och näringslära

Fitness och näringslära från Chained Nutrition

Se alla produkter