Sidan innehåller annonslänkar

Tretorn Bore 2.0

Beställ Tretorn Bore 2.0 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Tretorn Bore 2.0 inom kategorin Stövlar.

Produktinformation

Tretorn Bore 2.0 har varit en favorit från Tretorn i över 20 år, och är en klassiskt designad och hållbar vinterstövel för både damer och herrar. Den fodrade gummistöveln är tillverkad av PVC-fritt naturgummi och är förstärkt i både tå och häl, medan den mönstrade yttersulan ger ett bra fäste även på hala ytor.

Stöveln har reflex på hälen och är justerbar vid vaden. Material Foder Pilé Innersula Pilé / EVA Mellansula Gummi med metallgelänk .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Stövlar från andra varumärken

Upp till 49% rabatt
Viking Victory 3.0

Stövlar från Viking

Missa inga bra priser på Stövlar från Viking.
Upp till 45% rabatt
Tretorn Tornevik Neo

Stövlar från Tretorn

Visa produkter inom Stövlar från Tretorn.
Upp till 41% rabatt
Muck Arctic Adventure

Stövlar från Muck

Utforska allt inom Stövlar från Muck.
Upp till 37% rabatt
Avignon Kaise

Stövlar från Avignon

Här har vi samlat Stövlar från Avignon.
Upp till 25% rabatt
Powerboots Original Low Black

Stövlar från Powerboots

Utforska allt inom Stövlar från Powerboots.
Upp till 25% rabatt
Fubuki Niseko 2.0 Low

Stövlar från Fubuki

Visa produkter inom Stövlar från Fubuki.

Se gärna också

Avignon Akka Mid -36%

Avignon Akka Mid är ett par bekväma gummistövlar för både damer och herrar, som är perfekta under vår och sommar. Stövlarna tillverkas av Heracles-naturgummi för optimal följsamhet i stövelskaftet, i en konstruktion som säkerställer optimal komfort med unik funktion. Yttersulan Skywalker är tillverkad för att likna egenskaperna i en vanlig sko, med en kombination av stötdämpning och stöd för hela foten så att du kan använda stövlarna under längre perioder med mycket gång, och stödjer både häl och mellanfot. Kombinationen mellan det mjuka naturgummit och den stabila sulan gör stövlarna utmärkta för allroundanvändning i trädgården, på gården, under söndagspromenaden i skog och mark, och till lättare jakt. Stövlarna har även en fotbädd i mjukt EVA-material och ett fixeringsband över vrist och häl för bra fixering av foten i skon, som är viktiga för komforten och för att minska risken för skav och obehag. När stövlar av/med gummi inte används under en längre tid eller står oskyddade i solsken, kan de utveckla ett vitt vaxartat lager på utsidan. Detta orsakas inte av en defekt i gummit, dessa vaxer finns för att skydda dina stövlar från åldrande och kan enkelt tas bort genom att torka av med en fuktig trasa.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2023