Sidan innehåller annonslänkar

Tretorn Terräng

Jämför produkt Tretorn Terräng online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Tretorn Terräng i kategorin Stövlar här hos oss.

Produktinformation

Tretorn Terräng är en halvhög stövel för både damer och herrar, som både ger ett bra stöd åt foten och ett effektivt skydd mot regn och rusk. En flexibel och bekväm vardagsstövel tillverkad i naturgummi med löstagbar innersula och en kraftig yttersula som ger ett bra grepp på hala underlag.

Andra praktiska och smidiga detaljer är ett extra utformat hälgrepp, ett extra lager gummi i häl och tå för förstärkning, en avtagbar EVA-innersula, och reflekterande detaljer. Dessutom är stöveln flexibel och lätt att ta av och på.

Den klassiska silhuetten gör det här till en favorit som står sig säsong efter säsong. PVC-fri.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Stövlar från andra varumärken

Upp till 49% rabatt
Viking Victory 3.0

Stövlar från Viking

Missa inga bra priser på Stövlar från Viking.
Upp till 45% rabatt
Tretorn Tornevik Neo

Stövlar från Tretorn

Visa produkter inom Stövlar från Tretorn.
Upp till 41% rabatt
Muck Arctic Adventure

Stövlar från Muck

Utforska allt inom Stövlar från Muck.
Upp till 37% rabatt
Avignon Kaise

Stövlar från Avignon

Här har vi samlat Stövlar från Avignon.
Upp till 25% rabatt
Fubuki Niseko 2.0 Low Sand

Stövlar från Fubuki

Missa inga bra priser på Stövlar från Fubuki.
Upp till 22% rabatt
Polyver Classic Winter Low

Stövlar från Polyver

Visa produkter inom Stövlar från Polyver.

Se gärna också

Avignon Helag Pro -20%

Avignon Helag Pro är ett par förstklassiga gummistövlar för både damer och herrar, som lämpar sig för tuffare användning och många timmar i skog och mark, oavsett om du är ute och jagar, fiskar eller vandrar. Stövlarna tillverkas av Heracles-naturgummi och slitstarkt polyesterfoder i en unik konstruktion, som ger minimal känsla av stöveln över foten och underbenet vid användning och belastning. Runt foten har stövlarna förstärkningar med ett extra lager gummi, som bidrar till att foten fixeras ytterligare i stöveln. Tillsammans med den vridstyva yttersulan, som stabiliserar mellanfoten och framfoten på samma sätt som vandringskängor, ger stövlarna helt unika stabiliserande egenskaper som är perfekta för dig som ställer höga krav på funktion vid längre användning och vandring. Yttersulan har även ett extra grovt mönster för att ge bästa möjliga grepp vid användning på hala eller blöta underlag. Stövelskaften är anatomiskt formade, med en smalare midja runt nedre delen av underbenet och en bälg på utsidan för individuell anpassning av benutrymmet, och ger extra bra passform och komfort. Den invändiga fotbädden tillverkas av stötdämpande Memory Foam med ytskikt i slitstark polyester, och förstärker komforten i stöveln ytterligare. Gummistövlarna kommer även med en extra tunn sula, som du kan byta till om det blir för trångt vid vristen eller om du önskar extra utrymme. När stövlar av/med gummi inte används under en längre tid eller står oskyddade i solsken, kan de utveckla ett vitt vaxartat lager på utsidan. Detta orsakas inte av en defekt i gummit, dessa vaxer finns för att skydda dina stövlar från åldrande och kan enkelt tas bort genom att torka av med en fuktig trasa.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2023