Produktinformation

Effektiv Viktnedgång och Konditionsträning med HAMMER Cross JumpUpptäck en ny dimension av enklare viktnedgång genom att integrera extremt hög kaloriförbrukning i ditt träningsprogram samtidigt som du har roligt. HAMMER Cross Jump-studsmattan erbjuder en lekfull och målinriktad träning som inte bara formar din kropp, inklusive väldefinierade överarmar och stenhårda magmuskler, utan också ger dig möjligheten att förbränna upp till 1 000 kalorier per timme.

Träningen fokuserar på ben, rumpa och bål, och genom att använda små hantlar eller utföra övningar med sträckta armar kan du även engagera överkroppen och armarna.Den högkvalitativa ElastoPro premiumgummibandet ger en hållbar och effektiv träningsupplevelse. Med över 200 000 belastningstester på både gummiband och hoppmatta garanteras långvarig kvalitet och säkerhet.

Den perfekta kombinationen av gummibandens exklusiva konstruktion och den tåliga industriväven i hoppmattan ger suverän studs och rebound-känsla för varje hopp.HAMMER Cross Jump-studsmattan tar träningsupplevelsen till nya höjder med sina innovativa hopp-punkter (patenterade Jumping Points). Dessa cirkelformade markeringar möjliggör perfekt ordning och träningskoreografi, vilket resulterar i extra hög kaloriförbränning och snabba träningsresultat.

Den säkra fällmekanismen och det justerbara handtaget ger hög säkerhet och enkel förvaring, och det medföljande säkerhetskantskyddet förhindrar att du trampar utanför mattan.Med sex stabila stödpunkter mot golvet och en extra stabil ram är HAMMER Cross Jump byggt för intensiv användning och ger suverän stabilitet även vid kroppsvikter upp till 130 kg. Den justerbara T-greppstången med vadderade handtag säkerställer maximal säkerhet under högintensiv träning och gör det möjligt för både nybörjare och avancerade användare att dra nytta av träningsredskapet.Sammanfattningsvis, om du letar efter ett träningsredskap som inte bara hjälper dig att gå ned i vikt och tonar din kropp utan också ger rolig och effektiv konditionsträning som är skonsam för lederna, är HAMMER Cross Jump det perfekta valet.

Produktbeskrivning

En studsmatta är en populär leksak som ger timmar av underhållning och träning för både barn och vuxna. Studsmattor finns i olika storlekar och modeller för att passa olika åldrar och trädgårdar.

Fördelar med studsmattor

  • En rolig och underhållande aktivitet för hela familjen
  • Tränar balans, koordination och kondition
  • Kan hjälpa till att förbättra hälsan genom att öka fysisk aktivitet
  • En utmärkt aktivitet för att aktivera barn utomhus
  • Kan hjälpa till att förbättra sömnen genom att frigöra endorfiner
  • Kan hjälpa till att minska stress och öka koncentrationen

Kort sagt, en studsmatta är en rolig och hälsosam aktivitet som hela familjen kan njuta av och dra nytta av. Så varför inte investera i en studsmatta för att öka trivseln och aktivitetsnivån i ditt hem?

Studsmatta från andra varumärken

Upp till 7% rabatt
Studsmatta Fit And Jump Professional

Studsmatta från Fit And Jump

Visa produkter inom Studsmatta från Fit And Jump.
Upp till 25% rabatt
Studsmatta 122 cm hopfällbar

Studsmatta från Insportline

Här har vi samlat Studsmatta från Insportline.
Upp till 14% rabatt
Abilica JumpIt studsmatta

Studsmatta från Abilica

Se produkter inom Studsmatta från Abilica.
Upp till 11% rabatt
Cross Jump studsmatta 1,2m

Studsmatta från Finnlo

Utforska allt inom Studsmatta från Finnlo.
Upp till 3% rabatt
JumpStep Professional studsmatta

Studsmatta från Hammer

Här har vi samlat Studsmatta från Hammer.
Studsmatta 1m med handtag, hopfällbar

Studsmatta från Gymstick

Visa produkter inom Studsmatta från Gymstick.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024