BERG Favorit Studsmatta 430 cm + Skyddsnät, Svart

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

BERG studsmatta Favorit 430 erbjuder en rolig och säker sommaraktivitet för hela familjen! Med GoldSpring Solo-fjädrar kan du hoppa högt och utföra de bästa tricksen BERG Favorit Regular är en slittålig studsmatta som ger både barn och vuxna massor med hoppglädje under lång tid framöver.

Studsmattan är lätt att montera och förvara under vintern. Att hoppa studsmatta är en av de mest populära sommaraktiviteterna bland barn givetvis kan även vuxna ha glädje och nytta av studsmattan.

Studsmattan är utrustad med Goldspring Solo-fjädrar, som är längre än normalt och mycket flexibla. Tillsammans med den robusta ramen ger detta en stabil studskänsla och höga hopp.

BERG Favorit 430 levereras med ett högkvalitativt och tryggt skyddsnät med en självstängande ingångsöppning, vilket är mycket säkrare än en vanlig dragkedja. Det UV-skyddade kantskyddet som är 20 mm tjock och 380 mm bred gör studsmattan extra säker för både stora och små användare.

Ramen är galvaniserad och pulverlackerad för att förhindra rostning och håller år efter år. Slittålig och säker studsmatta för hela familjen Skyddsnät med en självstängande ingångsöppning Vadderat kantskydd med UV-skydd Extra långa fjädrar för ökad spänst Stabil och stark ram i rostfritt stål Upp till 8 års garanti .

Produktbeskrivning

En studsmatta är en populär leksak som ger timmar av underhållning och träning för både barn och vuxna. Studsmattor finns i olika storlekar och modeller för att passa olika åldrar och trädgårdar.

Fördelar med studsmattor

  • En rolig och underhållande aktivitet för hela familjen
  • Tränar balans, koordination och kondition
  • Kan hjälpa till att förbättra hälsan genom att öka fysisk aktivitet
  • En utmärkt aktivitet för att aktivera barn utomhus
  • Kan hjälpa till att förbättra sömnen genom att frigöra endorfiner
  • Kan hjälpa till att minska stress och öka koncentrationen

Kort sagt, en studsmatta är en rolig och hälsosam aktivitet som hela familjen kan njuta av och dra nytta av. Så varför inte investera i en studsmatta för att öka trivseln och aktivitetsnivån i ditt hem?

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024