Sidan innehåller annonslänkar

FitNord Aqua Leaf 340 SUP-brädsats, grön

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

En mycket bred och stabil sup-bräda för dig som utöver att paddla ensam eller i par också vill träna eller utöva yoga ombord. Maxtrycket är hela 25 PSI, och brädans ovandel är klädd med mjukt Eva-material som är lätt att rengöra.

Paddeln av glasfiber och nylon är justerbar 170–215 cm. Elastiska band fram och bak, och D-ringar för att montera en stol. .

Se gärna också

FitNord Aqua Apex 380 SUP-brädsats -7%

En sup-bräda särskilt för dig som är en något kräsen paddlare och tycker om att paddla långt. Robust konstruktion, lång vattenlinje tack vare den låga fören, breda bungee-band fram och bak och ett maximalt tryck på hela 25 PSI. Lastkapaciteten är 150 kilo. Brädan har förstärkningar på sidorna, medan den justerbara paddeln är av glasfiber.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024