Sidan innehåller annonslänkar

Mammut Aenergy FL T-Shirt Women Night

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Detta är en automatöversatt text Vårt lättaste och mest tekniska första lager är en riktig MVP för flera sporter. Luftig och andningsbar med förskjutna Merrow-sömmar, dess knappt existerande känsla förstärks av kroppsanpassad mesh och naturliga svettavledande egenskaper för optimal temperaturreglering.

Den är snabbtorkande och lukthämmande för att hålla jämna steg med dina svettigaste utmaningar, och dess reflekterande detaljer håller dig synlig när solen ger upp innan du gör det. En stapelvara för varje friluftsentusiast.

Funktioner 100 % återvunnen polyester Ventilationszoner i mesh på ryggen och under armarna Förskjutna, släta merrow-sydda sömmar Behandlad med HeiQ Fresh FFL - en biobaserad teknik som minskar obehagliga lukter. Snabbtorkande Reflekterande element Huvudmaterial 100 % polyester .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024