Sidan innehåller annonslänkar

Tröja Fitness Bomull Rak 500 Dam Rosa

Beställ Tröja Fitness Bomull Rak 500 Dam Rosa på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Tröja Fitness Bomull Rak 500 Dam Rosa inom kategorin T-Shirts.

Produktinformation

Tröja i sportig stil som är lika rätt för träning som till vardags. .

Produktbeskrivning

Fitness är en träningsform som syftar till att förbättra kroppens hälsa och kondition. Det kan utföras på gym eller hemma med hjälp av olika träningsredskap eller utan redskap genom kroppsviktsträning.

Fördelar med fitness

  • Förbättrad hälsa
  • Ökad styrka och muskelmassa
  • Förbättrad kondition och uthållighet
  • Minskad risk för olika sjukdomar, såsom hjärtsjukdomar och diabetes
  • Ökad rörlighet och flexibilitet
  • Förbättrad självkänsla och självbild

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

T-shirts från andra varumärken

Upp till 86% rabatt
Zoot Ultra 2 Crx SS Top Men -

T-shirts från Zoot

Se produkter inom T-shirts från Zoot.
Upp till 71% rabatt
La Sportiva Shortener T-Shirt W

T-shirts från La Sportiva

Här har vi samlat T-shirts från La Sportiva.
Upp till 69% rabatt
2XU Short Sleeve Compression Top - Woman - Blue

T-shirts från 2XU

Utforska allt inom T-shirts från 2XU.
Upp till 68% rabatt
Salomon Elevate Seamless Ss Tee W

T-shirts från Salomon

Se vad Salomon har inom T-shirts.
Upp till 67% rabatt
Craft Vent Mesh SS Tee W Cinder

T-shirts från Craft

Missa inga bra priser på T-shirts från Craft.
Upp till 62% rabatt
Odlo Stand-Up Collar S/S Full Zip Men White Melange/Retro

T-shirts från Odlo

Här har vi samlat T-shirts från Odlo.

Se gärna också

Houdini W's Pace Air Tee Sunset Orange -20%

Vad gör den speciell? Pace-serien är en klädkollektion som är utformad för aktiviteter med hög puls. Det som verkligen skiljer plaggen åt är hur det känns att bära dem. Hur tygerna känns, passformen, hur plaggen rör sig och hur de låter. Pace Air Tee dam är utformad för prestanda, men också för komfort eftersom vi tror att när du mår bra kommer du också att prestera bättre. Hur fungerar den? Tyget i Pace Air Tee dam kallas Rerun Jersey, ett ultralätt, stretchigt och smidigt jerseytyg tillverkat av 100 % återvunnen polyester. Den superfina stickningen är utformad för att förhindra slitage och torkar snabbt om den blir våt. När det gäller passformen har t-shirten en smal atletisk passform som är utformad för att inte hindra dig när du är aktiv. Sömmarna är platta och placerade så att de inte skaver. När ska jag använda den? Pace Air Tee dam är utformad för aktiviteter med hög puls som löpning, vandring i snabbt tempo eller mountainbikecykling i varma eller fuktiga förhållanden. Materialet håller dig sval och torkar snabbt för att hålla dig bekväm under längre aktivitetsperioder. När din Pace Air Tee är helt utsliten kan du lämna tillbaka den till Houdini för återvinning. På så sätt går inget av råmaterialen till spillo och blir istället till nya, användbara produkter. Egenskaper: Atletisk passform Lättviktigt material 115 g/m² Snabbtorkande Sömmar med låg profil för minimal skavning Tyg tillverkat av 100 % återvunnen polyester Tyget är helt återvinningsbart Tyget är producerat i Japan Plagget är tillverkat i Litauen Vikt medium dam: 100 g

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2023