Löpartights Korta Ventilerande - Run 500 Dry - Dam Svart

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Dessa löparshorts är det perfekta sällskapet till löpturen! Lägger sig mot kroppen som en andra hud så att du glömmer av plagget och kan fokusera på träningen.

Tights från andra varumärken

Upp till 82% rabatt
Zoot Ultra 2 Crx Knickers Woman

Tights från Zoot

Här har vi samlat Tights från Zoot.
Upp till 65% rabatt
Konståkningsbyxa Jr Svart

Tights från AXELYS

Här har vi samlat Tights från AXELYS.
Upp till 55% rabatt
Odlo Tights 3/4 Element Women

Tights från Odlo

Missa inga bra priser på Tights från Odlo.
Upp till 53% rabatt
Bergans Fløyen Outdoor Tights Women Black

Tights från Bergans

Utforska allt inom Tights från Bergans.
Upp till 52% rabatt
Salomon Lightning Race Tight W

Tights från Salomon

Missa inga bra priser på Tights från Salomon.
Upp till 50% rabatt
Elevenate M Vélo Shorts

Tights från Elevenate

Utforska allt inom Tights från Elevenate.

Se gärna också

Houdini W's Wander Mid Tights -40%

Houdini W's Wander Mid Tights är trekvartslånga tights för dam i merinoull och Tencel. Utmärkta som mellanlager för extra värme eller träningstights för yoga, löpning eller andra högintensiva aktiviteter. Låt moder jord hålla dig varm! Wander Mid Tights är tillverkade i ett utsökt frottématerial med 60 % superfin merinoull och 40 % Tencel Lyocell. Det stretchiga och mjuka materialet håller dig varm utan att du blir överhettad. Merinoullens naturliga värme i kombination med den smidiga strukturen i Tencel ger dig ett plagg som presterar i tuffa förhållanden och dessutom är extremt bekvämt. Multitalangen Wander Mid Tights gör sig utmärkt som mellanlager över understället de kalla dagarna i skidbacken eller på vinteräventyret men de passar lika bra för yoga, annan inomhusträning eller under dina löpshorts en krispig höstdag. Mixen av superfin merinoull och Tencel känns fantastisk mot huden samtidigt som den transporterar bort fukt och effektivt reglerar din kroppstermeratur. Vi kan varmt rekommendera Wander Mid Tights om du letar efter ett mångsidigt förstärkningsplagg som ska göra din skidåkning- och träningsgarderob fulländad. Och snälla, släng inte bort plagget när det är utnött. Wander Tights är tillverkade av förnybara och biologiskt nedbrytbara fibrer, och de värdefulla råmaterialen kan användas på nytt genom återvinning eller kompostering. Lämna in plagget i en Houdini-butik eller hos en återförsäljare som har en återvinningsenhet från Houdini. Detaljer Åtsittande passform 60% superfin merinoull (19,3µm) 40% Tencel™ Lyocell Lätta och varma Fukttransporterande Naturligt odöravvisande Mulesingfri merinoull Tencel med EU:s miljöcertifiering 100 % förnybara och biologiskt nedbrytbara fibrer Vikt: 140 g

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024