Sidan innehåller annonslänkar

Mammut Aenergy Light Tights Women Black

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Detta är en automatöversatt text De här lätta, andningsbara och mångsidiga tightsen är den perfekta tillgången för varmare dagar när du vandrar, klättrar och njuter av tiden i bergen. Med hjälp av en hybridkonstruktion för att rikta stretch, hållbarhet och fukthantering precis där du behöver det, kommer du att njuta av obegränsad rörelse, varaktig komfort och den distraktionsfria sinnesfrid som bara en välsittande, icke-skimrande tight kan ge.

Med ett justerbart midjeband, förskjutna sömmar och två fickor med dragkedja för att säkert förvara väsentligheter är den enda frågan som återstår vart vill du gå härnäst? Funktioner Elastiskt midjeband med dragsko för justering av bredden 2 framfickor med blixtlås som är kompatibla med klätterbälte Insatser av lättviktigt, högelastiskt softshell-dubbeltyg runt de främre fickorna. Flatlock-sömmar Material Insats 83 % polyamid, 17 % spandex Huvudmaterial 70 % polyamid, 30 % spandex .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024