Produktinformation

Bäst i test enligt Bäst-i-test.se! Concept 2 modell D är med all rätt Sveriges mest populära roddmaskin Nu uppgraderad till PM5-displayen har den blivit ett mycket prisvärt val bland de bästa roddmaskinerna.

Concept2 har genom åren vunnit tester i åtskilliga erkända fitnesstidningar runt om i världen. Både rena funktionsjämförelser och slitagetester.

Med luftmotståndet byggs motståndet steglöst upp allt eftersom du kommer upp i dragstyrka under träningspasset. Det ger en mycket skonsam roddrörelse.

Monitorn PM5 ger exakta data för träningen och presenterar på monitorn en stor mängd olika typer av data som du även kan lagra i ett USB-minne. Träningsdatan syns bra mha bakgrundsbelysningen.

Justerbar monitorarm. Det ergonomiska roddhandtaget ger bra fäste och säkerställer en bra roddposition.

Slidebanan där sitsen glider på är välbalanserad och slitstark. Concept2 Modell D finns i två färger - svart och grå.

Användare rekommenderas att uppdatera mjukvaran till den senaste versionen. Här finns steg för steg instruktioner på engelska hur ni går till väga http://www.concept2.com/service/software/concept2-utility .

Produktbeskrivning

En roddmaskin är en träningsmaskin som simulerar rörelserna hos rodd, och är ett utmärkt val för en fullkropps träning. Roddmaskiner är populära för både gym- och hemmabruk, och finns i olika modeller och storlekar.

Fördelar med att träna med roddmaskin:

  • Ger en helkroppsträning - tränar både överkroppen, ryggen, armarna, benen och magen samtidigt.
  • Bygger styrka och uthållighet - genom att använda motstånd och kräva en jämn rörelse, tränar roddmaskiner både styrka och kondition.
  • Låg belastning på leder - roddmaskiner är en låg-impact träning som belastar leder mindre än andra former av träning som löpning eller hopp.
  • Förbättrar kroppshållning - genom att fokusera på rätt teknik, kan roddmaskiner hjälpa till att förbättra kroppshållningen och minska risken för ryggskador.
  • Ger variation i träningen - roddmaskiner är ett utmärkt komplement till andra träningsformer och ger en variation i träningen.

Träningsredskap från andra varumärken

Airbike CB80 Casall Pro

Träningsredskap från Casall Professional

Missa inga bra priser på Träningsredskap från Casall Professional.
Upp till 7% rabatt
Schwinn Ic8 Indoor Bike, Spinningcykel

Träningsredskap från Schwinn

Här har vi samlat Träningsredskap från Schwinn.
Toorx Walking Pad, Gåband

Träningsredskap från Toorx

Utforska allt inom Träningsredskap från Toorx.
Concept 2 Rowerg, Roddmaskin

Träningsredskap från Concept 2

Missa inga bra priser på Träningsredskap från Concept 2.
Casall Exercise Bike Eb100, Motionscykel

Träningsredskap från Casall

Missa inga bra priser på Träningsredskap från Casall.
Titan LIFE Rower Water Trainer R22Ii, Roddmaskin

Träningsredskap från Titan LIFE

Se produkter inom Träningsredskap från Titan LIFE.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024