Fotbollströja Bayern Munich Hemma 2023-2024 Vuxen

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Bär stolt ditt favoritlags fotbollströja! Kontrasterande bokstäver med FC Bayern München "Mia San Mia" texten i ryggen och broderad vapensköld.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Tröjor från andra varumärken

Upp till 89% rabatt
Zoot Ultra 2 Crx Racerback Woman

Tröjor från Zoot

Visa produkter inom Tröjor från Zoot.
Upp till 72% rabatt
Nordfjell Active Tee White

Tröjor från Nordfjell

Visa produkter inom Tröjor från Nordfjell.
Upp till 71% rabatt
Salomon Fast Wing Hoodie W

Tröjor från Salomon

Missa inga bra priser på Tröjor från Salomon.
Upp till 62% rabatt
Kari Traa Thalena Fleece Moon

Tröjor från Kari Traa

Utforska allt inom Tröjor från Kari Traa.
Upp till 55% rabatt
Craft Pin Halfzip W

Tröjor från Craft

Här har vi samlat Tröjor från Craft.
Upp till 54% rabatt
Maloja Porta 1/2 Multi

Tröjor från Maloja

Se produkter inom Tröjor från Maloja.

Se gärna också

Houdini W's Alto Half Zip Sugar Snow

Houdini W's Alto Half Zip är en varm, lätt och gosig förstärkningströja i dammodell. Låt naturen värma dig! Alto Halfzip är designad i det svensktillverkade materialet Woolly Treemerino™, ett varmt, stretchigt och lätt material i 60% merinoull och 40% Tencel®. Mixen av den helt naturliga merinoullen och Tencel® är ett perfekt alternativ till syntetisk fleece. Merinoullen ger plagget värme och är naturligt odörresistent, medan den cellulosa-baserade Tencel-fibern ger materialet struktur och effektiv fukttransport. Då Houdini aldrig blandar naturliga och syntetiska fibrer garanteras ett plagg som är både biologiskt nedbrytbar och återvinningsbart. Design av funktionella och mångsidiga mellanlager har alltid varit en specialitet för Houdini. Denna helt naturliga ullfleece kommer hålla dig varm oavsett vilket äventyr du tar dig an. Använd den som mellanlager under din skaljacka när du åker skidor, som ytterplagg för vandringen en krispig höstdag eller som värmande tröja. Ett utmärkt val för dig som letar en varm och teknisk fleece, och föredrar naturliga material framför syntet. Tröjan är användbar året runt, för alla situationer i livet då du behöver hålla värmen i kalla temperaturer. Släng inte bort plagget när det är utnött! Detta plagg är tillverkad av återvunna och återvinningsbara fibrer. De värdefulla råmaterialen kan användas på nytt. Lämna gärna plagget i en Houdini-butik eller ta med det till en återförsäljare som har en av Houdinis återvinningsenheter. Egenskaper Normal passform Mjuk, stretchig och varm Fantastisk känsla mot huden Utmärkt andningsförmåga Naturligt odörresistent Woolly TreeMerino Mulesingfri merinoull från Australien och Sydafrika Tencel med EU:s miljöcertifiering, tillverkad i Österrike Förnybar, biologiskt nedbrytbar och återvinningsbar Specifikationer Vikt: 434 g Material: 60% merinoull (20µm), 40% lyocell Tencel®

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024