Sidan innehåller annonslänkar

Maloja Porta 1/2 Multi

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Träningströja för damer i snygg och enkel design. Maloja Porta 1/2 Multi är gjort i ett skönt luftigt tyg som effektivt transporterar bort fukt och torkar snabbt.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Tröjor från andra varumärken

Upp till 89% rabatt
Zoot Ultra 2 Crx Racerback Woman

Tröjor från Zoot

Visa produkter inom Tröjor från Zoot.
Upp till 72% rabatt
Nordfjell Active Tee White

Tröjor från Nordfjell

Visa produkter inom Tröjor från Nordfjell.
Upp till 71% rabatt
Salomon Fast Wing Hoodie W

Tröjor från Salomon

Missa inga bra priser på Tröjor från Salomon.
Upp till 55% rabatt
Craft Pin Halfzip W

Tröjor från Craft

Här har vi samlat Tröjor från Craft.
Upp till 59% rabatt
2117 of Sweden Pile Hoodie Kapela Herr Wine Red

Tröjor från 2117 of Sweden

Här har vi samlat Tröjor från 2117 of Sweden.
Upp till 58% rabatt
Asics Capsleeve Top Women

Tröjor från Asics

Utforska allt inom Tröjor från Asics.

Se gärna också

Rab Alpha Flash Beluga

Detta är en automatöversatt text Alpha Flash är inspirerad av de senaste innovationerna inom tygteknologi och förnyar radikalt det traditionella mellanlagret. Alpha Flash är inspirerad av de senaste innovationerna inom tygtekniken och förnyar radikalt det traditionella mellanlagret. Från långa, kalla expeditioner med begränsade resurser till snabb och lätt bergsklättring destillerar Alpha Flash allt du behöver i ett mellanlager. Tygmaterialet är tillverkat av det exceptionellt andningsbara Polartec Alpha, som transporterar fukt i en otrolig takt och håller dig varm och torr även när du är precis vid din fysiska gräns. Med flexibla fleecepaneler på båda sidorna kommer Alpha Flash aldrig att hålla dig tillbaka, utan rör sig med dig oavsett hur ansträngande klättringen är. Alpha Flash är extremt packbar och har ett imponerande förhållande mellan värme och vikt, vilket gör den till alpinistens ultimata mellanlager för kallt väder. Polartec® Alpha®-isolering Håll dig varm och torr i olika förhållanden med detta snabbtorkande isolerade material. Den är tillverkad av elastiska, lofted stickade fibrer som är anslutna till en stark nätkärna och reglerar temperaturen och håller fukten i rörelse så att du håller dig torr när lutningen ökar. Håll dig fräsch teknik Färdig med en luktkontrollerande, antibakteriell behandling som håller dig fräsch på resande fot. Perfekt för flerdagarsäventyr och energirika klättringar. Thermic™ Fleece Andningsbart, snabbtorkande, lätt och slitstarkt, detta syntetiska fleecetyg är idealiskt för bergsaktiviteter. Med en mjuk borstad baksida är detta den varmaste och mest skyddande i Thermic™ fleece-familjen. Specifikationer Passform: Slim Isoleringstyp: Isolering - Polartec® Alpha™:,178g/m²,94% polyester 6% elastan Yttre tyg: Yttre tyg - Thermic™:,125g/m²,100 % polyester (återvunnen) Vikt: 273g / 9.6oz Polartec® Alpha™ Direct' 120 isolering Thermic™ borstad enkeljersey med borstad rygg och Polygiene® Stays Fresh Technology YKK® Vislon dragkedja fram, inre dragkedjeflik och hakskydd YKK® bröstficka med dragkedja Manschettkonstruktion med låg bulk Platta låssömmar med låg tjocklek Dragsko i halva fållen

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024