Sidan innehåller annonslänkar

Hestra Comfort Tracker - Mitt

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Hestra Comfort Tracker - Mitt är en av Hestras varmare modeller för längdskidåkning. Denna handske har ett vind-, vattenavvisande och ventilerande yttermaterial samt ett slitstarkt polyesterfoder med en mjuk känsla.

Materialet i fodret är borstat för att binda mer luft och därigenom ge en ökad isolering. Den är isolerad med G-loft som är ett tunt polyesterfiber med exceptionellt hög isoleringskapacitet, även under våta förhållanden.

G-loft är snabbtorkande och har en god ventilationsförmåga. Handsken är utrustad med slitstark stretch-polyester på handens insida och neoprenmudd.

Tål maskintvätt. Material Foder Borstad polyester (100% Polyester) Isolering G-Loft Membran Inget membran Yttermaterial Stretch polyester (70% polyester, 30% PU), Hestra 3-lagers interlock polyesterväv (100% polyester) .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024