Sidan innehåller annonslänkar

Åsnes Mountain Race 48 Skin Turskidor

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Åsnes Mountain Race 48 Skin Mountain Race 48 Skin, är en lätt och snabb turskida med 3/4 stålkant, markerad fästzon och måttlig midja. tillsammans med en integrerad stighud gör detta att du får en perfekt skidtur ute i markerna eller fjällen.

Skidorna passar utmärkt i skidspår och stålkanten garanterar en säker utförskörning i hårda och isiga fören. Skidorna levereras också med X-skinsfäste om du ska åka i kuperad terräng eller behöver mer fäste.

Vi rekommenderar att skidorna används några gånger innan man limmar på ny stighud på den existerande. Val av skidlängd Längden bestäms utifrån kroppslängd och vikt.

Tabellen är avsett som ett hjälpmedel och ska inte följas slaviskt. Färdighet, terräng, vikt, packning och individuella behov/vanor är faktorer som påverkar valet av skidlängd.

Allmänna råd Körning i grov terräng kräver kortare skidor än öppna fjällvidder. För nybörjare blir det ofta lättare med korta skidor.

Om du bara åker spårat, spelar längden inte så stor roll hur bra/dåligt man flyter i snön, då är det istället spannet som är viktigt. Om personen är lättare än genomsnittet, bör användaren överväga kortare skidor och tvärtom för den som är tyngre.

Om du ofta åker med tung packning bör skidorna vara lite längre. Bredd 60-48-53 Vikt 1520 g (200 cm) Kroppslängd Vikt (kg) Skidlängd -170 cm -70 180 170-180 70-80 190 180-190 80-90 200 190+ 90+ 210 .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024