Sidan innehåller annonslänkar

Madshus Fjelltech M44 Skin

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

En skida med ¾ stålkant som kan användas i såväl spår som att åka fritt på fjället. Spannet tillsammans med rocker fram och bak gör att skidan går lätt och fint i spåret samtidigt som det gör den enkel att manövrera utför.

Skidan ger att bra fäste och är lätt att svänga med. Ski Size Skiers Weight 177 cm 45-60 187 cm 60-75 192 cm 65-80 202 cm 80-100 Välj kortare skidor om din kroppsvikt är mindre än rekommenderat och välj längre skidor om din vikt är högre.

Att gå med en tung ryggsäck föreslår vi längre skidor. Fjelltech M44 Skin N21968 Längder 177, 187, 192, 202 Sidecut 54-44-49 Vikt 1780g/187 cm (pair) Kärna Pauwlonia glass & Triaxial cap Belag P-tex 2000 + Mohair mix NIS platta bindning Move 3.0 .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Turskidor från andra varumärken

Upp till 71% rabatt
Madshus Panorama M50 Intelligrip Transition Turskidor

Turskidor från Madshus

Visa produkter inom Turskidor från Madshus.
Upp till 30% rabatt
OAC Wap 129

Turskidor från OAC

Visa produkter inom Turskidor från OAC.
Upp till 20% rabatt
Åsnes Amundsen Bc Ski Turskida

Turskidor från Åsnes

Visa produkter inom Turskidor från Åsnes.
Fischer S-Bound 98 Crown

Turskidor från Fischer

Se produkter inom Turskidor från Fischer.

Se gärna också

OAC Wap 129 -30%

Detta är en automatöversatt text: Den nya WAP 129 -skidskon är kort, bred och lätt kammarformad och passar perfekt för resor genom djupa snöar och täta skogar. Den korta längden gör den mycket manövrerbar i områden med tjock vegetation, medan den breda bredden och den förbättrade spadedesignen ger gott om svävning när det behövs. Med kompositkanter är WAP också idealisk för användning i närheten av husdjur. WAP ger en superfast plattform under fötterna och är perfekt för alla användare, särskilt de skidåkare som önskar maximal stabilitet. Syfte: Resor i djup pudersnö och/eller täta skogar. Perfekt för avslappnade turer med familjen eller husdjur. Perfekt för jägare och andra användare som vill använda Skinbased skidskor som ett verktyg för vintertillträde. Tekniska specifikationer OAC Braid box-konstruktion Kompressionsbeständig kärna av elastiskt skum Patenterad OAC Unicoat-skibas ABS-förstärkningar i basens svans Integrerat högkvalitativt Mohair-mix-skinn ALU/GF-förstärkning vid bindningsområdet Husdjursvänliga kompositkanter Vikt 970 g utan bindning Längd 129 cm Bredd 137-120-129 mm

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024