Madshus Panorama M55 Intelligrip Transition Turskidor

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Madshus Panorama M55 Intelligrip Transition Turskidor är rätt i mitten av Madshus Panorama-serie. Profilen gör skidorna till ett bra val för allsidig turskidåkning, och ger en bra kompromiss mellan mjuk och fast snö.

Turskidorna har en hellång stålkant, som ger maximal kantkontroll i alla förhållanden. De är även redo för IntelliGrip Transition, som gör det enkelt att sätta på och ta av stighuden för att du ska slippa kompromissen mellan fäste och glid.

Panorama är en vallningsbar turskida med snabbfäste för Intelligrip Transition stighudar (finns som tillval). Teknisk specifikation Längd 180, 190, 195 & 205 cm Sidecut 68-55-62 Skidvikt 1890 g / 190cm Kärna Multicore (trä) Bas P-Tex 2000 Electra, Skin pocket .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024