Sidan innehåller annonslänkar

Madshus Panorama M68

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Madshus Panorama M68 är ett par turskidor byggda för att täcka långa distanser i en variation av terränger. Omnitrack-belaget ger effektivt driv framåt i kuperad terräng, medan en progressiv sidecut med hellånga stålkanter levererar en livlig känsla och kontroll över svängarna.

Se gärna också

OAC Wap 129 -30%

Detta är en automatöversatt text: Den nya WAP 129 -skidskon är kort, bred och lätt kammarformad och passar perfekt för resor genom djupa snöar och täta skogar. Den korta längden gör den mycket manövrerbar i områden med tjock vegetation, medan den breda bredden och den förbättrade spadedesignen ger gott om svävning när det behövs. Med kompositkanter är WAP också idealisk för användning i närheten av husdjur. WAP ger en superfast plattform under fötterna och är perfekt för alla användare, särskilt de skidåkare som önskar maximal stabilitet. Syfte: Resor i djup pudersnö och/eller täta skogar. Perfekt för avslappnade turer med familjen eller husdjur. Perfekt för jägare och andra användare som vill använda Skinbased skidskor som ett verktyg för vintertillträde. Tekniska specifikationer OAC Braid box-konstruktion Kompressionsbeständig kärna av elastiskt skum Patenterad OAC Unicoat-skibas ABS-förstärkningar i basens svans Integrerat högkvalitativt Mohair-mix-skinn ALU/GF-förstärkning vid bindningsområdet Husdjursvänliga kompositkanter Vikt 970 g utan bindning Längd 129 cm Bredd 137-120-129 mm

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024