Produktinformation

Madshus Intelligrip Skin 38Mm är ett par stighudar av högsta kvalitet, som förebygger isbildning och är snabb och lätt att applicera i spåret. Den kompakta formen gör den lätt att ta med i fickan, ryggsäcken eller vätskebältet.

Madshus Intelligrip Skin är en måste-ha-produkt för turåkaren, perfekt att ta fram när det blir bakhalt. Bredd 38 mm Två storlekar M= 185-195 cm L= 200-210 cm .

Utbytbara skin från andra varumärken

Upp till 73% rabatt
Madshus Utbytesskin Intelligrip

Utbytbara skin från Madshus

Här har vi samlat Utbytbara skin från Madshus.
Upp till 15% rabatt
Fischer Twin Skin Mohair

Utbytbara skin från Fischer

Se produkter inom Utbytbara skin från Fischer.
Upp till 12% rabatt
Rossignol L2 R-Skin

Utbytbara skin från Rossignol

Här har vi samlat Utbytbara skin från Rossignol.
Upp till 10% rabatt
Salomon Kit Eskinrace Pomoca

Utbytbara skin från Salomon

Utforska allt inom Utbytbara skin från Salomon.
Atomic Skintec Grip Skin

Utbytbara skin från Atomic

Här har vi samlat Utbytbara skin från Atomic.

Se gärna också

Atomic Skintec Universal Skin 250 Cm

Utbytbara skintec hudar Säsongens stora nyhet!!! Nu kan du byta din hud när du vill på ALLA Atomics skidor, du behöver inte använda någon värmepistol eller strykjärn. Hudarna ligger limmade mot skidan så det är bara att dra loss hudarna och sätta fast de nya, går att återanvända många gånger utan att limmet mattas a.v Atomic kommer med ett helt nytt concept som består av 3 olika hudar: Grip skin: för bättre fäste, här är mohairhåren lite kortare och tätare för att ge åkaren bättre fäste. Många åkares favori,t speciellt i konstsnö spår, som är kuperade och blöta. Lämpar sig bäst till nybörjare och medelgoda åkare som vill ha ännu bättre fäste. Speedskin: för bättre glid, här är mohairhåren lite längre, på så sätt kommer det in mer luft mellan håren och du får bättre glid, ett måste till dig som ska åka tex vasaloppet eller något annat lopp. Universal: är huden som sitter på alla skidor från leverans. Funkar bäst som namnet antyder, universal, funkar bra i alla förhållanden.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Sporta-billigt.se 2024